Koncert i Nørre Alslev Kirke

Om arrangementet

  • 20. November 2018
  • 19:00
  • Nørre Alslev kirke

Duoen Rikke Petersen, fløjte og Finn Elias Svit, guitar.
Begge musikere har en lang og omfangsrig karriere bag sig og i 2016 begyndte de at arbejde sammen i denne nye duo.
Fløjten og guitaren supplerer hinanden på en smuk og berigende måde som er os til stor inspiration i sammenspillet.
Musik af bl.a. Händel, Carl Nielsen og Claude Debussy, den argentinske tango mester Astor Piazzola samt spanske toner af Manuel De Falla.
Duoen vil introducere alle musikstykkerne med medlevende anekdoter om komponisten eller om musikken. Der venter således publikum en levende og indholdsrig koncert.
Alle er velkomne og der er fri entré.

Rikke Petersen:

Uddannet på Det Kongelige Musikkonservatorium i Bruxelles, hvorfra hun opnåede 1. Prix, hun er ydermere solistuddannet fra Det Fynske Musikkonservatorium. Rikke Petersen er freelance fløjtenist. Hun er flittig brugt solist i Den danske Folkekirke. Rikke Petersen har spillet med bla Den Fynske Opera, Odense Symfoniorkester, med hvem hun også har været solist. Rikke Petersen har arbejdet tæt sammen med Professor Keegan Young Chong, som også har dedikeret et værk til hende.

Finn Elias Svit:

Uddannet fra Det Nordjyske Musikkonservatorium og aktiv som concert musiker, workshop giver og ofte jurymedlem ved internationale guitar konkurrencer over det meste af Europa og i USA. Har indspillet og produceret anmelder roste CDer. I mange år musiker hos Levende Musik i Skolen med koncerter for børn og unge med emner klassisk musik. Årets kunster i Skørping Kommune i 2016. “Guitaren fyldte kirken med en varm og klar lyd, og musikstykket Idyl blev spillet, så det helt levede op til sit navn…på mindre en fem minutter skabte Svit med Recuerdos del Alhambra, Francisco Tarrega´s mest berømte musikstykke autentisk Andalusisk atmosfære i den lille kirke”. Tarragas musik fik guitaren til at synge…”anmeldelse i Flensborg Avis.